and&-festival

Filter items
Evenement
woensdag 21 april 2021 - 09:00 tot zondag 25 april 2021 - 20:00

We bevinden ons zonder meer op een scharniermoment. We ervaren vandaag een diepgaande maatschappelijke transformatie. Is 2021 het echte begin van de 21ste eeuw?

Het is een terechte vraag.

and&, een uniek innovatiefestival uit Leuven, gaat van 21 tot 25 april op zoek naar antwoorden en ideeën via een nieuw, hybride platform. Het creëert een interactief podium voor interdisciplinaire innovatie die onze samenleving naar een betere wereld stuwt.

Wat kan je verwachten? Een toonaangevende en inspirerende Conferentie, vormgegeven aan de hand van 21 vragen, die veelgeprezen en vooruitstrevende topsprekers van over de hele wereld samenbrengt. 

Een Entrepreneurial Summit die focust op purpose-driven ondernemerschap met een positieve impact op het welzijn van onze planeet. Een boeiend Music & Arts programma dat cultuur en kennis biedt in tijden waar we dit het hardste missen.

Co-creatieve, artistieke projecten zoals Play om de volgende generatie, onze kinderen, onder te dompelen in hun eigen creativiteit en nieuwe technologieën.

En last but not least: verfrissende en entertainende Leuven iCapital showcases die tonen waarom Leuven de innovatiehoofdstad van Europa is.

Alle info over tickets en promocode onder deze video

 

Online event

Met een PRO ticket (29€)  heb je toegang tot het ganse online programma (exclusief Entrepreneurial Summit)  én kan je gedurende 3 maanden de talks herbekijken.

Met een PRO PLUS ticket (39€) , you can have it all! Inclusief de +20 talks & discussions van de Entrepreneurial Summit (Bringing Business & Climate Change Together).

Boek nu je ticket en krijg 5€ korting op je ticket met kortingscode EWILOVESAND

Beide tickettypes geven je ook toegang tot de openingsavond op 20 april, om 20 uur, waar de hoofdvraag van and& wordt besproken. Innovate for the better; What is better? Met o.m. Mariana Mazzucato (wereldvermaarde topeconome), Gitanjali Rao (Time Kid of the Year in 2020) en Margrethe Vestager (Executive Vice President of the European Commission for a Europe Fit for the Digital Age).  

Offline event

Mits reservatie op www.andleuven.com

>> Line-up, tickets en alle info op www.andleuven.com 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Meer nieuws

 • Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (16 september 2021)

  16 september 2021

  O.a. beleids- en begrotingstoelichting Economie, Wetenschap en Innovatie, gedachtewisseling over de stand van zaken van de aanpak van de coronacrisis en vraag om uitleg over de inzet van de ESA-middelen en de Vlaamse investeringen.

 • Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (10 september 2021)

  Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (10 september 2021)

  10 september 2021

  O.a. gigarantwaarborg verlengd van 8 tot 15 jaar, vervolgmaatregelen Vlaams Beschermingsmechanisme voor ondernemingen die een omzetdaling hebben ten gevolge van de coronavirusmaatregelen en digibanken.

 • Vlaams beschermingsmechanisme loopt ten einde

  10 september 2021

  Eind september loopt het Vlaams beschermingsmechanisme af. Dat heeft de Vlaamse regering beslist. Voor de maanden juli, augustus en september is er nog gerichte steun aan sectoren die zwaar getroffen zijn door de coronamaatregelen. Hotels, discotheken, dancings, feestzalen, een beperkte groep ondernemingen in de eventsector en ook reisbureaus, reisorganisatoren en autocarondernemingen zullen een beroep kunnen doen op het Vlaams beschermingsmechanisme.

 • EU-nieuws deze week | 1 - 10 september 2021

  10 september 2021

  https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/nl/ip_21_4610Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week: EU Publicatieblad, de persberichten van de Europese Commissie, nieuw gepubliceerde initiatieven enz.

 • EU-Commissaris Sinkevičius benadrukt belang van blauwe economie tijdens bezoek aan Oostende

  6 september 2021

  EU-Commissaris voor Milieu, Oceanen en Visserij Virginijus Sinkevičius maakte tijdens een bezoek aan Oostende nader kennis maken met een aantal lokale initiatieven binnen de duurzame blauwe economie. "Vlaanderen bewijst dat een duurzame blauwe economie niet enkel een concept op papier is, maar een steeds tastbaardere realiteit, die ons zal helpen om de doelstellingen van de Europese Green Deal te realiseren.”