Internationale Onderzoeksinfrastructuur: nieuwe IRI-oproep

Filter items
Evenement
woensdag 15 januari 2020 - 12:00 tot 17:00

International Research Infrastructure (IRI)

Binnenkort wordt een tweede IRI-oproep georganiseerd voor: 

 • de selectie tot deelname van Vlaamse onderzoekers aan Europese en pan-Europese onderzoeksinfrastructuren en
 • de financiering van eenmalige en structurele kosten. 

De oproep wordt geopend op 15 januari 2020 en de deadline voor het indienen van aanvragen is vastgelegd op 15 april 2020, zie ook https://www.fwo.be/nl/mandaten-financiering/onderzoeksinfrastructuur/internationale-onderzoeksinfrastructuur/

Informatie- en netwerkevent

Om meer duiding te geven rond deze nieuwe oproep organiseren het FWO en het departement EWI samen een informatie- en netwerkevent op woensdag 15 januari 2020 in Brussel, Paleis der Academiën

Deelname is gratis mits registratie voor 9 januari 2020 via https://www.fwo.be/nl/actueel/nieuws/launch-event-iri-call-2020/

ProgrammaPDF icon programma_iri-event.pdf

Deel je ervaring

Dit event is ook de ideale gelegenheid om ervaringen rond deelname aan internationale infrastructuren uit te wisselen.

Omdat een plenaire voorstelling van alle projecten praktisch niet haalbaar is, bieden wij u de kans via een poster of stand uw internationaal infrastructuurproject voor te stellen in de ruimte waar ook de lunch en receptie doorgaat.

Indien u hiervoor interesse hebt, gelieve voor 8 januari 2020 te mailen naar communicatie@fwo.be. Wij nemen dan met u verder contact op.

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.

Contactgegevens

Michele Oleo

Afdeling Onderzoek
Navorser
02 553 07 72

Meer nieuws

 • EU-nieuws deze week |

  EU-nieuws deze week | 20 - 31 juli 2020

  24 juli 2020

  Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week: EU Publicatieblad, de persberichten van de Europese Commissie, nieuw gepubliceerde initiatieven enz.

 • Europese Raad bereikt akkoord over meerjarenbegroting en herstelfonds

  21 juli 2020

  Na vier dagen en vier nachten onderhandelen hebben de Europese staatshoofden en regeringsleiders dinsdagochtend vroeg een akkoord bereikt over de volgende meerjarenbegroting tot 2027 en een coronaherstelfonds, samen goed voor zowat 1.800 miljard euro.

 • Voorstelling rapporten economische en maatschappelijke relancecomités

  20 juli 2020

  De Vlaamse Regering installeerde na het uitbreken van de coronacrisis twee relancecomités: een economisch en een maatschappelijk. Beide comités presenteerden vorige week hun definitieve rapporten. 

 • Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (17 juli 2020)

  17 juli 2020

  O.a. COVID-19: terugbetaalbaar voorschot evenementensector, overheveling Vlaams Energiebedrijf (VEB) naar beleidsdomein Omgeving, thematische oproep COVID-19 bij het FWO en Open Science beleid voor Vlaanderen en de Flemish Open Science Board (FOSB).

 • EU-nieuws deze week | 13 - 17 juli 2020

  17 juli 2020

  Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week: EU Publicatieblad, de persberichten van de Europese Commissie, nieuw gepubliceerde initiatieven enz.