Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
30 april 2019

Met “w[eet]enschap, middagsessies om op te eten” brengen we maandelijks het onderzoek van één van onze vier strategische onderzoekscentra (Flanders Make, imec, VIB en Vito) naar de Vlaamse overheid. Deze keer zet imec hun visie uiteen over Artificiële Intelligentie.

Evenement
evenement: 
23 april 2019
creatieve sectoren in Vlaanderen

Hoeveel mensen werken er in de creatieve sector in Vlaanderen? En wat is hun bijdrage aan de Vlaamse economie? We presenteren onze nieuwe impactstudie over de creatieve sectoren in Vlaanderen op 23 april.

Evenement
evenement: 
19 maart 2019
Van autonoom rijden naar autonoom werken

Met “w[eet]enschap, middagsessies om op te eten” brengen we maandelijks het onderzoek van één van onze vier strategische onderzoekscentra (Flanders Make, imec, VIB en Vito) naar de Vlaamse overheid. Deze keer zet Flanders Make hun visie uiteen over zelfrijdende voertuigen en de te verwachten evolutie.

Evenement
evenement: 
21 februari 2019
CRISPR: de nieuwe superkracht van biotechnologen

Met “w[eet]enschap, middagsessies om op te eten” brengen we maandelijks het onderzoek van één van onze vier strategische onderzoekscentra (Flanders Make, imec, VIB en Vito) naar de Vlaamse overheid. Deze keer focussen we op het CRISPR-onderzoek van VIB.

Evenement
evenement: 
29 januari 2019

Met “w[eet]enschap, middagsessies om op te eten” brengen we maandelijks het onderzoek van één van onze vier strategische onderzoekscentra (Flanders Make, imec, VIB en Vito) naar de Vlaamse overheid. Stijn Janssen van Vito bijt deze maand de spits af met het onderzoek naar “Stedelijke luchtkwaliteit”. 

Evenement
evenement: 
21 november 2018
Open Science Conference 2018

Op 21 november organiseert het Departement EWI samen met BELSPO, DGENORS en de Europese Commissie een Open Science Conference. Deze conferentie combineert op een unieke wijze een voormiddag gewijd aan het Belgische beleid als een een namiddag georganiseerd door de Europese Commissie.   

Evenement
evenement: 
5 november 2018

Op maandag 5 november kan u samen met ons nadenken over de opportuniteiten voor onderzoek en beleid met betrekking tot voeding en gezondheid, tijdens de kick-off van het Vlaamse policy lab FIT4FOOD2030.  

Evenement
evenement: 
28 augustus 2018
Wetenschapsbarometer

We lieten in het kader van het wetenschapscommunicatiebeleid een Wetenschapsbarometer ontwikkelen. Op deze Stakeholdersdag presenteren we u de resultaten van de Wetenschapsbarometer 2018 en lichten we ook de plannen toe om deze breder bekend te maken.

Evenement
evenement: 
3 juli 2018
Artificiële intelligentie

Op 3 juli organiseert het Departement EWI in samenwerking met Agoria een stakeholdersdag rond artificiële intelligentie waarbij we de verschillende betrokken actoren samenbrengen: de academische wereld, het bedrijfsleven, de strategische onderzoekscentra alsook de overheid en intermediaire spelers.

Evenement
evenement: 
2 juli 2018
Cyberveiligheid

Op 2 juli organiseert het Departement EWI in samenwerking met Agoria een stakeholdersdag rond cybersecurity waarbij we de verschillende betrokken actoren samenbrengen: de academische wereld, het bedrijfsleven, de strategische onderzoekscentra alsook de overheid en intermediaire spelers.

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.