Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
4 december 2014

Het 7de Vlaams Milieucongres vindt plaats op donderdag 4 december 2014 in Antwerpen. De Unie van Milieuondernemingen (UMiO), het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie (LNE) van de Vlaamse overheid en i-Cleantech Vlaanderen vzw stellen de groene economie centraal op het Milieucongres.

Evenement
evenement: 
3 december 2014

De OESO bracht onlangs een studie uit die een synthese voorstelt van verschillende onderzoeken over cases van systeeminnovatie en transities uit verschillende lidstaten. Ook Vlaanderen heeft aan het OESO-project meegewerkt. Op deze EWI-focus worden de twee Vlaamse cases en een buitenlandse case voorgesteld. Daarbij gaan we niet zozeer inhoudelijk in op de cases, maar wel op de beleidsaanpak van systeeminnovatie en transities.

Evenement
evenement: 
17 september 2014

Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseert het departement EWI voor de tweede keer een EWI-focus over Open Access. Deze keer zal het accent gelegd worden op Open Data, dus de uitbreiding van Open Access to scientific publications naar Open Access to scientific data.

Evenement
evenement: 
12 mei 2014

Op 12 mei organiseert het departement EWI een EWI-focus met als titel ‘Strategic cluster policies: Shaping strategic partnerships for the transformation of our economies.’ Het is een internationale workshop dat handelt over het strategisch clusterbeleid voor nieuwe groei. Tal van experten uit verschillende Europese landen zullen deelnemen.

Evenement
evenement: 
14 maart 2014

Bij de evaluatie van de tweede en de voorbereidingen voor de derde generatie van het Programma Steunpunten voor Beleidsrelevant onderzoek kwam er een uitdrukkelijke vraag van de verschillende actoren dat het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) om opnieuw een Steunpuntenforum te organiseren. 

Evenement
evenement: 
13 maart 2014

Nieuw industrieel ondernemen VOOR en DOOR ondernemers! Daar draait dit momentum om.

Deze Happening geeft een antwoord op uw vragen over clusters, roadmaps, subsidiemogelijkheden, slimme specialisatie, internationaal ondernemen en tal van andere hot topics rond nieuw industrieel ondernemen. Alle relevante onderwerpen worden aangesneden en gebundeld in 2 dagen. 

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.