Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
30 november 2015

Tijdens deze EWI-focus wil het departement EWI de syntheseteksten voorstellen die u hebt ingediend voor een Vlaamse ERA-routekaart en deze samen met u bespreken om potentiële toekomstige acties te detecteren.

Evenement
evenement: 
22 november 2015
Logo Dag van de Wetenschap

De Dag van de Wetenschap, het grootste wetenschapsevenement in Vlaanderen en Brussel, heeft dit jaar plaats op zondag 22 november. Iedereen doet eraan mee: innovatieve bedrijven, universiteiten en hogescholen, musea, doe-centra, sterrenwachten en onderzoeksinstellingen. 

Evenement
evenement: 
29 oktober 2015
Logo Ondernemen in Vlaanderen 2015

De beurs Ondernemen in Vlaanderen is de belangrijkste bijeenkomst in Vlaanderen voor iedereen met ondernemerszin die op zoek is naar nieuwe businessopportuniteiten en/of succesvol wil starten met een eigen zaak.

Evenement
evenement: 
3 juli 2015
charter

Als grote investeerder en consument kan de Vlaamse overheid haar aankoopmacht aanwenden om via de inzet van haar aanbestedingsinstrumentarium  meer innovatie aan te kopen.

Evenement
evenement: 
17 juni 2015

Met het European Institute of Innovation (EIT) wil Europa haar economische groei en concurrentiepositie opvoeren door het verstevigen van de innovatiecapaciteit van de EU en haar lidstaten en regio’s.

Evenement
evenement: 
12 april 2015

De sleuteltechnologieën of “Key Enabling technologies” (KETs) vormen zijn een hoeksteen van het Europees innovatiebeleid EU2020. De ontwikkeling van deze technologieën vereist een kritische massa aan kennis in combinatie met een kapitaalintensieve benadering. Vandaar dat de Europese Commissie de inspanningen wilde stroomlijnen die uitgevoerd worden op regionaal, nationaal en Europees-niveau. Tijdens deze EWI-focus zullen de betrokken actoren hun ontwikkelde roadmap toelichten.

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.