Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
21 november 2018
Open Science Conference 2018

Op 21 november organiseert het Departement EWI samen met BELSPO, DGENORS en de Europese Commissie een Open Science Conference. Deze conferentie combineert op een unieke wijze een voormiddag gewijd aan het Belgische beleid als een een namiddag georganiseerd door de Europese Commissie.   

Evenement
evenement: 
5 november 2018

Op maandag 5 november kan u samen met ons nadenken over de opportuniteiten voor onderzoek en beleid met betrekking tot voeding en gezondheid, tijdens de kick-off van het Vlaamse policy lab FIT4FOOD2030.  

Evenement
evenement: 
28 augustus 2018
Wetenschapsbarometer

We lieten in het kader van het wetenschapscommunicatiebeleid een Wetenschapsbarometer ontwikkelen. Op deze Stakeholdersdag presenteren we u de resultaten van de Wetenschapsbarometer 2018 en lichten we ook de plannen toe om deze breder bekend te maken.

Evenement
evenement: 
3 juli 2018
Artificiële intelligentie

Op 3 juli organiseert het Departement EWI in samenwerking met Agoria een stakeholdersdag rond artificiële intelligentie waarbij we de verschillende betrokken actoren samenbrengen: de academische wereld, het bedrijfsleven, de strategische onderzoekscentra alsook de overheid en intermediaire spelers.

Evenement
evenement: 
2 juli 2018
Cyberveiligheid

Op 2 juli organiseert het Departement EWI in samenwerking met Agoria een stakeholdersdag rond cybersecurity waarbij we de verschillende betrokken actoren samenbrengen: de academische wereld, het bedrijfsleven, de strategische onderzoekscentra alsook de overheid en intermediaire spelers.

Evenement
evenement: 
14 mei 2018

Sinds 1998 ondersteunt Vlaanderen UNESCO's activiteiten op het gebied van de wetenschap in diverse disciplines. Van 14 tot 17 mei zullen in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel alle projecten hun verwezenlijkingen demonstreren in een visueel sterke expo.

Evenement
evenement: 
9 mei 2018

Hoeveel jobs en toegevoegde waarde in Vlaanderen zijn afhankelijk van ondernemingen die onder buitenlands zeggenschap vallen? Op woensdag 9 mei stelt het Departement EWI haar studie over buitenlands zeggenschap in de Vlaamse economie voor. Deze studie voedt hiermee het debat over buitenlandse investeringen en lokale verankering met extra cijfers én bouwstenen voor verdere discussie.

Evenement
evenement: 
16 maart 2018
Infosessie derde PIO-oproep

Op vrijdag 16 maart lichten we graag de derde oproep Innovatieve Overheidsopdrachten aan u toe.

Heb je al een idee, maar weet je niet goed hoe aan je aanvraag te beginnen? Kan je een woordje uitleg gebruiken bij het sjabloon? Of wil je je idee eens in persoon voorleggen aan een PIO-medewerker? Kom dan naar onze infosessie.

Evenement
evenement: 
2 maart 2018
Info- en netwerkevent: oproep internationale onderzoeksinfrastructuur

De Vlaamse Regering keurde in januari het besluit goed tot regeling van de Vlaamse deelname aan en/of subsidiëring van internationale onderzoeksinfrastructuren. Om meer duiding te geven rond dit nieuw programma organiseren het FWO en het Departement EWI samen een informatie- en netwerkevent op vrijdag 2 maart 2018. 

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.