Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
15 juni 2021

Op dinsdag 15 juni organiseert het SAPHIRe project haar derde webinar van het jaar over gepersonaliseerde geneeskunde in regio’s. Deze keer wordt er ingegaan op innovatie en hoe regionale overheden deze kunnen stimuleren via het uitbouwen van performante gezondheidsecosystemen en het participeren in EU initiatieven.

Evenement
evenement: 
20 mei 2021

In het kader van Horizon Europe zullen gendergelijkheidsplannen geleidelijk worden ingevoerd als een nieuw ontvankelijkheidscriterium voor overheidsinstanties, onderzoeksorganisaties en instellingen voor hoger onderwijs (met inbegrip van private onderzoeksorganisaties en instellingen voor hoger onderwijs) die een aanvraag voor het programma indienen. Op 20 meeiwordt een infosessie georganiseerd door NCP Federal BE, NCP FNRS, NCP Brussel en NCP Flanders om duidelijkheid te verschaffen over dit nieuwe ontvankelijkheidscriterium. 

Evenement
evenement: 
11 mei 2021

Op dinsdag 11 mei organiseert het SAPHIRe project haar tweede webinar van het jaar over gepersonaliseerde geneeskunde in regio’s.

Deze keer wordt er ingegaan op de rol van de industrie en hoe regionale overheden deze kunnen stimuleren via het uitbouwen van performante gezondheidsecosystemen en het participeren in EU initiatieven.

Evenement
evenement: 
21 april 2021

and&, een uniek vijfdaags innovatiefestival, vindt online en offline plaats van 21 tot en met 25 april in Leuven. Meer dan 100 internationale sprekers verzamelen er interdisciplinair rond ‘21 vragen voor de 21e eeuw’. Met als hoofdvraag: We innoveren voor een betere wereld, maar wat is beter? 

Evenement
evenement: 
14 april 2021

Het nieuwe Vanguard Initiative proefproject rond Smart Health, onder meer gecoördineerd door Vlaanderen, heeft tot doel het potentieel van gepersonaliseerde geneeskunde te realiseren en tegelijkertijd de verbonden Europese industriële waardeketens te transformeren. Tijdens het kick-off event maak je kennis met het proefproject, de coördinatoren en deelnemende regio's. Je leert er over de demo-cases en we nodigen je uit om deel te nemen aan het project.

Evenement
evenement: 
16 maart 2021

Horizon Europa, het Europees Kaderprogramma voor Onderzoek en Innovatie, schiet binnen afzienbare tijd uit de startblokken. Een goed moment om opnieuw – in navolging van een eerdere infosessie – een laatste stand van zaken te geven. Dit keer met spécifieke focus op de verschillende werkprogramma’s (de huidige, nog altijd voorlopige stand van zaken).

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.