14de Open Call COST: indienen van outline proposals t.e.m. 29 maart

Gepubliceerd op 10 januari 2013

COST, de Europese samenwerking op het gebied van wetenschap en technologie, is het Europees intergouvernementeel kader voor internationale samenwerking tussen nationaal gefinancierde onderzoeksactiviteiten.

Ondertussen is COST aan zijn 14de oproep toe. 

De deadline voor het indienen van “outline proposals” voor deze oproep is 29 maart 2013 (eerste ronde). De geselecteerde acties uit de eerste ronde dienen een volledig voorstel uit te werken tegen 26 juli 2013 (tweede ronde).

Beslissingen m.b.t. de nieuwe acties worden verwacht eind november 2013.

Het Departement EWI treedt op als COST Coördinator in Vlaanderen. Meer informatie aangaande de oproep en COST kan u vinden op de COST-website.

Dit kan je ook interesseren

19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.
18 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (18 april 2024)

O.a. gedachtewisseling over de externe evaluatie van de kmo-portefeuille, vraag om uitleg over ondersteuning bij de overname van busbouwer Van Hool en een eventuele verlenging en uitbreiding van de ontwrichte zones in de Kempen en de toekomst van het Vlaamse clusterbeleid.
12 april 2024

EU-nieuws deze week | 01-12 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.