Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (1 december 2017)

Filter items
Nieuws
1 december 2017

Economie

 
Strategische ecologiesteun aan SUEZ Treatment & Recycling nv in Gent

De Vlaamse Regering kent 1 miljoen euro strategische ecologiesteun toe aan SUEZ Treatment & Recycling nv in Gent.

 

Strategische ecologiesteun aan Kronos Europe nv in Gent

De Vlaamse Regering kent 1 miljoen euro strategische ecologiesteun toe aan Kronos Europe nv in Gent.

 

Strategische transformatiesteun Audi Vorst

De Vlaamse Regering kent een strategische transformatiesteun van 948.000 euro toe aan Audi nv in Vorst, voor een van de projecten rond de lancering van de e-Tron. Dat is een eigen elektrisch voertuig dat Audi vanaf 2018 lanceert, en dat verschillende projecten met zich meebrengt. Het project in zijn geheel is door de inzet van volledig nieuwe technologieën een uitdaging voor Audi Brussels waarbij ook met nieuwe materialen wordt gewerkt.  

 

Toekenning strategische transformatiesteun Audi Vorst

De Vlaamse Regering kent een strategische transformatiesteun van 1,8 miljoen euro toe aan Audi nv in Vorst, voor een van de projecten rond de lancering van de e-Tron. Dat is een eigen elektrisch voertuig dat Audi vanaf 2018 lanceert, en dat verschillende projecten met zich meebrengt. Het project in zijn geheel is door de inzet van volledig nieuwe technologieën een uitdaging voor Audi Brussels waarbij ook met nieuwe materialen wordt gewerkt. 

 

Toekenning strategische transformatiesteun Audi Vorst

De Vlaamse Regering kent een strategische transformatiesteun van 1,5 miljoen euro toe aan Audi nv in Vorst, voor een van de projecten rond de lancering van de e-Tron. Dat is een eigen elektrisch voertuig dat Audi vanaf 2018 lanceert, en dat verschillende projecten met zich meebrengt. Het project in zijn geheel is door de inzet van volledig nieuwe technologieën een uitdaging voor Audi Brussels waarbij ook met nieuwe materialen wordt gewerkt. 

 

Raad van bestuur Syntra Vlaanderen: vervanging lid

De Vlaamse Regering vervangt Gert Truyens, ontslagnemend lid van de raad van bestuur van het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen, door Pieter Baert. Deze zal het mandaat voltooien. 

 

Wetenschap

-

Innovatie

-

 

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Meer nieuws

 • Schriftelijke vragen deze week | week 14

  Schriftelijke vragen deze week | week 14

  13 april 2021

  O.a. uitkering Vlaams beschermingsmechanisme en overdracht familiale bedrijven. 

 • Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (2 april 2021)

  Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (2 april 2021)

  2 april 2021

  O.a. impulsprogramma Ruimtevaarteconomie, standpuntbepaling 'screeningsmechanisme voor directe buitenlandse investeringen die invloed hebben op onze veiligheidsbelangen en strategische sectoren' en digitale transformatie en innovatie Vlaamse Media.

 • Schriftelijke vragen deze week | week 13

  2 april 2021

  O.a. haalbaarheid speerpuntcluster Gepersonaliseerde Geneeskunde, uitrol Digital Experience Labs en stand van zaken programma 'Collectief O&O en Collectieve Kennisverspreiding' (COOCK).

 • Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (1 april 2021)

  1 april 2021

  Vraag om uitleg over de kwetsbaarheid van Vlaamse bedrijven inzake cyberveiligheid en over de oproep van economen tot hervormingen op het vlak van onderzoek, ontwikkeling en digitalisering. Daarnaast was er ook een gedachtewisseling over de aanpak van de coronacrisis en de steunmaatregelen voor bedrijven.

 • Europees overleg over strategische autonomie

  29 maart 2021

  Op 22 maart organiseerde het Portugese Voorzitterschap van de Raad van de EU een informele videoconferentie voor de ministers van Concurrentievermogen (Industrie / Interne Markt). Deze verving de informele ministeriële vergadering die normaal zou doorgaan in Portugal op 22 en 23 maart.