Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (2 december 2016)

Filter items
Nieuws
2 december 2016

Economie

Strategische transformatiesteun Kebony Belgium nv in Antwerpen

De Vlaamse Regering kent 2 miljoen euro strategische transformatiesteun toe aan Kebony Belgium nv in Antwerpen. Kebony is een Noorse onderneming die in 1997 werd gesticht om houtmodificaties op milieuvriendelijke wijze toe te passen op diverse houtsoorten: conventioneel naaldhout wordt behandeld zodat het de eigenschappen van tropisch hardhout krijgt.

Toekenning strategische transformatiesteun aan Marcel Liebaert nv in Deinze

De Vlaamse Regering kent 558.000 euro strategische transformatiesteun toe aan textielleverancier Marcel Liebaert nv in Deinze.

 

Wetenschap

-

 

Innovatie

Doctoraatsbeurzen strategisch basisonderzoek: regeling toekenning

Doctoraatsbeurzen voor de uitvoering van projecten van strategisch basisonderzoek laten toe om tijdens twee termijnen van twee jaar een doctoraatsdiploma te behalen onder de wetenschappelijke begeleiding van een promotor, verbonden aan een Vlaamse Universiteit. Na advies van de Raad van State, wijzigt de Vlaamse Regering definitief artikel 3 van haar besluit dat de toekenning regelt van doctoraatsbeurzen voor de uitvoering van projecten van strategisch basisonderzoek. De wijzigingen zijn gericht op het herformuleren van de aanstellingsvoorwaarden van nationaliteit naar het land waar het masterdiploma uitgereikt wordt. Bij deze wijziging is een kandidaat alleen ontvankelijk als deze houder is van een masterdiploma dat uitgereikt werd door landen behorende tot de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.