Bio-economie in de spotlights tijdens volgende Open Bedrijvendag

Gepubliceerd op 23 maart 2015

Bio-economie in de spotlights!

De Interdepartementale Werkgroep Bio-economie van de Vlaamse overheid en het Open Bedrijvendag team slaan de handen in elkaar. Op zondag 4 oktober 2015 zet Voka Open Bedrijvendag de bio-economie in de spotlights! Dan gaan honderdduizenden bezoekers op pad om te ontdekken wat er achter de schermen van de Vlaamse en Brusselse bedrijven gebeurt.

Doe mee met jouw bedrijf tijdens Openbedrijvendag

Produceert jouw bedrijf biomassa via landbouw, bosbouw, visserij of aquacultuur? Verwerkt of gebruikt jouw bedrijf biomassa als (alternatieve) grondstof? Spring dan mee op de kar! Als duwtje in de rug ontvangt elk bedrijf 10% korting op de deelnameprijs.

Wat een deelname precies inhoudt legt het Open Bedrijvendag team graag uit op één van onderstaande infosessies, gekoppeld aan een lichte lunch en een bezoek aan een belangrijke speler binnen de bio-economie.

  • 7 MEI 2015 – 12u - BIO BASE EUROPE PILOT PLANT – GENT
  • 11 MEI 2015 – 12u - CAMPUS THOMAS MORE KEMPEN – GEEL

Meer info over bio-economie tijdens Open Bedrijvendag vind je hier.

Dit kan je ook interesseren

28 maart 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (28 maart 2024)

O.a. vraag om uitleg over de AI-wet en de impact ervan op Vlaanderen, de toegang tot de kmo-portefeuille voor coöperatieve vennootschappen, cyberaanvallen op Vlaamse ondernemingen en de extra inspanningen die volgens het rapport van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen nodig zijn om Vlaanderen bij de innovatieve topregio's te houden.
22 maart 2024

Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (22 april 2024)

O.a. afbakening vier nieuwe steunzones, actieplan Einsteintelescoop, Vlaams Beleidsplan Artificiële Intelligentie en Cybersecurity 2024-2028 en pilootoproep faciliteren industriële transitie naar low-carbon-processen in Vlaamse basisindustrie.
22 maart 2024

EU-nieuws deze week | 18 - 22 maart 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.