COST informatievergadering op 15 maart 2011

Gepubliceerd op 10 februari 2011

COST (European Cooperation in Science and Technology) is aan zijn 10de oproep toe.  De deadline voor het indienen van “outline proposals” is 25 maart 2011 (eerste ronde).  De geselecteerde acties uit de eerste ronde dienen een volledig voorstel uit te werken tegen 13 mei 2011 (tweede ronde). Meer informatie aangaande de oproep kunt u vinden op de COST-website: www.cost.eu/participate/open_call

Informatievergadering

Voor de geïnteresseerden wordt een informatievergadering voorzien op 15 maart 2011. Tijdens deze vergadering heeft u de kans vragen te stellen aan de Belgische COST-coördinator en de COST-vertegenwoordigers van de Gemeenschappen en de Gewesten. De vertegenwoordigers en deskundigen van de verschillende COST domeincomités worden eveneens uitgenodigd.

Geïnteresseerden die wensen deel te nemen aan deze vergadering worden verzocht zich voor 10 maart aan te melden bij mevrouw Jacqueline Vandorpe: jacqueline.vandorpe@belspo.be
De informatievergadering start om 11 u en gaat door bij het Federaal wetenschapsbeleid, Louizalaan 231 te 1050 BRUSSEL. URL: http://www.belspo.be/belspo/about/acces_nl.stm

Nieuwe COST-acties

Een overzicht van de recente COST-acties kunt u vinden op de EWI-website. Als u interesse heeft om deel te nemen aan een van deze acties kunt u contact opnemen met de COST-Coördinator.

Meer info

cost@ewi.vlaanderen.be

Dit kan je ook interesseren

19 april 2024

Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (19 april 2024)

O.a. toekenning steun voor ecologie-uitgaven ondernemingen, wijziging waarborgregeling kleine, middelgrote en grote ondernemingen en samenwerkingsovereenkomst Fonds Wetenschappelijk Onderzoek – Vlaanderen (FWO): herverdelingsbesluit en inwerkingtreding besluit toekenning doctoraatsbeurzen.
19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.
18 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (18 april 2024)

O.a. gedachtewisseling over de externe evaluatie van de kmo-portefeuille, vraag om uitleg over ondersteuning bij de overname van busbouwer Van Hool en een eventuele verlenging en uitbreiding van de ontwrichte zones in de Kempen en de toekomst van het Vlaamse clusterbeleid.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.