EWI-jaarverslag 2010 online

Filter items
Nieuws
24 februari 2011

Aankondiging jaarverslag 2010Het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie presenteert u met enige trots zijn eerste jaarverslag. Trots, omdat de wijze waarop we dit jaarverslag opbouwden en presenteren helemaal strookt met drie van onze belangrijkste doelstellingen als departement.

  • Efficiëntie en samenwerking – Dit verslag is van de hand van dertig verschillende auteurs. Ze schreven hun bijdragen in een wiki, wat de coördinatie overzichtelijk en eenvoudig maakte: geen foute versies, geen inhoudelijke overlappingen, ... Bovendien bood deze werkwijze een unieke kans om samen te werken aan hoofdstukken en elkaars bijdragen te lezen en te versterken.
  • Duurzaamheid – Voor de productie van dit verslag sneuvelde geen enkele boom. En de structuur en samenwerkingsvorm die we voor deze editie op poten gezet hebben, kan volgend jaar perfect gerecycleerd worden.
  • Gebruiksvriendelijkheid – U wilt snel de onderwerpen vinden die ú interesseren? Dat kost in dit digitale formaat geen moeite. Het hoofdmenu en de submenu’s sturen u snel naar het juiste onderwerp. Of u gebruikt het zoekvak. Leest u liever alles in een logische volgorde? Dan volgt u het menu gewoon zoals een klassieke inhoudstafel en leest u in volgorde: hoe EWI in elkaar zit, aan welke beleidsthema’s we in 2010 werkten en hoe het departement dit jaar intern evolueerde.

Op deze website vindt u het jaarverslag.
Alléén op deze site – want we publiceren geen papieren versie. Dat is duurzaam én dat maakt het verslag gemakkelijker leesbaar.

Hoog tijd om onze activiteiten uit 2010 onder de loep te nemen en een blik te werpen op onze plannen voor 2011.  Veel leesplezier met het EWI-jaarverslag 2010 >

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets