EWI-Review 11: Vlaanderen kleurt mee het Belgisch EU-voorzitterschap

Filter items
Nieuws
6 september 2010

Vandaag verschijnt de 11de editie van het EWI-Review magazine. Centraal in dit nummer staat de Vlaamse bijdrage aan het Belgisch EU-voorzitterschap, meer bepaald vanuit het EWI-beleidsdomein.

In dit nummer belichten we vooral de belangrijkste EWI-conferenties. Zoals de EurOCEAN 2010 conferentie, de Veiligheidsconferentie, de KBBE-conferentie, de conferentie rond industriële technologie en de ICT-conferentie. Ook inhoudelijk gaan we dieper in op enkele Vlaamse thema's. Mobiliteit van onderzoekers bijvoorbeeld en elektrische auto's.

Daarnaast komen ook de vaste waarden aan bod zoals de voorstelling van een Steunpunt en de column. Er is bijzondere aandacht voor de start van het UNIDO Trust Fund en het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek stelt zich voor.

Download het ganse magazine via de publicatiedatabank of bestel onmiddellijk jouw gedrukt exemplaar:

Online ideeënbus

Graag willen we de aandacht vestigen op een nieuwe mogelijkheid die EWI-Review de lezer aanbiedt: u kunt nu zelf suggesties of ideeën indienen. Meent u dat het interessant zou zijn mocht EWI-Review een onderwerp behandelen, een persoon interviewen of rond een thema werken? Of beter nog: wilt u zelf aanbieden een tekst te verzorgen? De EWI-Reviewwebsite biedt u de mogelijkheid uw suggesties te opperen.

Wat is EWI-Review?

Het magazine EWI-Review is een uitgave van het departement Economie, Wetenschap en In-novatie van de Vlaamse overheid. In ieder nummer plaatsen we een specifiek thema centraal dat leeft binnen het EWI-beleidsdomein en binnen de samenleving. Interne en externe experts leveren hun bijdragen bij dit thema en een aantal vaste rubrieken maken een nieuwe EWI-Review compleet.

EWI-Review verschijnt in het Nederlands en het Engels.

Meer informatie over EWI-Review vindt u op www.ewi-vlaanderen.be/review.

Blijf op de hoogte

Wenst u EWI-Review steeds gratis te ontvangen? Vraag dan uw gratis abonnement aan door uw gegevens te mailen naar info@ewi.vlaanderen.be.

We verwelkomen uw reacties en vragen van harte zodat we deze ook kunnen meenemen in de voortdurende evaluatie en verbetering van ons magazine.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets