FWO-Vlaanderen zoekt (inter)nationale experts

Filter items
Nieuws
6 februari 2009

FWO-Vlaanderen

Het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek-Vlaanderen (FWO) is een onafhankelijk agentschap dat fundamenteel onderzoek in Vlaanderen ondersteunt voor alle disciplines. Het FWO maakt daarvoor middelen vrij op basis van een interuniversitaire selectie.

Vacatures wetenschappelijke commissies

Het FWO-Vlaanderen is momenteel voor de versterking van zijn verschillende Wetenschappelijke commissies op zoek naar (inter)nationale experten.

Kandidaat-experts worden verzocht hun gemotiveerde kandidaatsstelling ten laatste op 30 augustus 2009 in te dienen via dit online formulier.

De kandidaat-experts dienen te vermelden voor welke wetenschappelijke commissie zij zich kandidaat stellen en een recent curriculum vitae bij te voegen met opgave van de persoonlijke expertise en de lijst van de wetenschappelijke publicaties.

Er zijn enkel vacatures voor experten verbonden aan een universiteit of wetenschappelijke instelling niet behorend tot de Vlaamse gemeenschap. Voor de interdisciplinaire commissie zijn er ook vacatures voor experten verbonden aan een Vlaamse universiteit of wetenschappelijke instelling.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over de vacature kunt u terugvinden op de website www.fwo.be.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets