Marktconsultatie hydrografisch peilen

Gepubliceerd op 04 september 2017

Precommerciële aanbesteding

In 2013 werd een marktconsultatie georganiseerd voor het project Hydrografisch Peilen binnen het toenmalige programma Innovatief Aanbesteden. Er kon toen geen aanbesteding opgestart worden. Dit zal nu gebeuren binnen het PIO.

Vooraleer de precommerciële aanbesteding te publiceren willen we de uitgangspunten valideren en informatie verzamelen over nieuwe technologische ontwikkelingen. Hiervoor voeren we een open marktconsultatie uit onder de vorm van een online survey.

Open marktconsultatie

De open marktconsultatie is aangekondigd in het Belgische publicatieblad via e-Notification op 18/08 en het Europese publicatieblad op 23/08.

Hierbij wil ik u uitnodigen om deel te nemen aan de open marktconsultatie, u kan de online survey invullen tot 25 september 2017:

Klik hier voor de online survey

De resultaten van de survey worden gepubliceerd als een conclusienota en verwerkt in het bestek voor de precommerciële aanbesteding. Meer informatie over de opzet van de open marktconsultatie kan u vinden in de nota in bijlage.

Voor meer informatie over het project ‘Hydrografisch peilen’  kan u terecht op de PIO-website (NLEN).

Contact

ir. Frederik Roose

Projectcoördinator Onderzoek en Monitoring
DEPARTEMENT MOBILITEIT & OPENBARE WERKEN
Maritieme Toegang

T +32 3 222 08 18  M +32 473 92 78 07

E-mail frederik.roose@mow.vlaanderen.be

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten door hieronder uw e-mailadres achter te laten.

Dit kan je ook interesseren

28 maart 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (28 maart 2024)

O.a. vraag om uitleg over de AI-wet en de impact ervan op Vlaanderen, de toegang tot de kmo-portefeuille voor coöperatieve vennootschappen, cyberaanvallen op Vlaamse ondernemingen en de extra inspanningen die volgens het rapport van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen nodig zijn om Vlaanderen bij de innovatieve topregio's te houden.
22 maart 2024

Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (22 april 2024)

O.a. afbakening vier nieuwe steunzones, actieplan Einsteintelescoop, Vlaams Beleidsplan Artificiële Intelligentie en Cybersecurity 2024-2028 en pilootoproep faciliteren industriële transitie naar low-carbon-processen in Vlaamse basisindustrie.
22 maart 2024

EU-nieuws deze week | 18 - 22 maart 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.