Oproep tot het indienen van projectvoorstellen voor Leertrajecten computationeel denken

Filter items
Nieuws
14 oktober 2016

In het kader van de STEM-doelstellingen van het Vlaamse Wetenschapscommunicatiebeleid zal de minister bevoegd voor Werk, Economie, Innovatie en Sport vanaf dit schooljaar een meerjarig ICT-impulsprogramma ondersteunen.

Dit programma is bedoeld om zoveel mogelijk jongeren in de leeftijdscategorie van 8-15 jaar in hun vrije tijd een leertraject te laten doorlopen dat erop gericht is hun digitale geletterdheid te vergroten door een aantal codeervaardigheden bij te brengen en hen vertrouwd te maken met computationeel denken.

Voor dit leertraject wordt een oproep “Leertrajecten Computationeel Denken” uitgeschreven die gericht is tot organisaties (of consortia) die de vorige jaren actief in het STEM-academienetwerk hebben deelgenomen met een aanbod aan initiatieven op het vlak van ICT voor tenminste 500 jongeren per schooljaar.

De toegekende steun dient om het bestaande aanbod op te schalen naar minstens 2000 jongeren per schooljaar, met bovendien een evenwichtig aanbod (naar inhoud en spreiding) over gans Vlaanderen.

Projectvoorstellen worden uiterlijk op maandag 14 november 2016, 12u elektronisch ingediend bij het departement EWI, tav. Liliane Moeremans, liliane.moeremans@ewi.vlaanderen.be

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Liliane Moeremans

Afdeling Onderzoek
Beleidsmedewerker
0498 94 58 48

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.