Save the date: 13 & 14 maart is het Nieuw Industrieel Ondernemen Happening

Gepubliceerd op 12 december 2013

Vlaanderen wil een topregio zijn. Daarvoor heeft het een toonaangevende industrie nodig. Wat dat betekent, kan u zelf nagaan tijdens de Nieuw Industrieel Ondernemen Happening op 13 en 14 maart 2014 in Antwerpen. 

Want wie aan de top wil staan, moet altijd één stap voor zijn. Hoe dat te doen, is de kernvraag op dit inspiratiemoment.

Hou deze twee dagen alvast vrij om kennis te maken met inspirerende en toonaangevende voorbeelden uit de praktijk. Laat uw stem horen en wissel ervaring uit tijdens de interactieve workshops of kom langs op de job- en stagebeurs. Meer concrete informatie volgt in januari. Hou uw mailbox in de gaten of check www.nieuwindustrieelondernemen.be

Wens je graag op de hoogte gehouden te worden, laat dan zeker je gegevens na op info@ewi.vlaanderen.be! 

Dit kan je ook interesseren

19 april 2024

EU-nieuws deze week | 15 - 19 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.
18 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (18 april 2024)

O.a. gedachtewisseling over de externe evaluatie van de kmo-portefeuille, vraag om uitleg over ondersteuning bij de overname van busbouwer Van Hool en een eventuele verlenging en uitbreiding van de ontwrichte zones in de Kempen en de toekomst van het Vlaamse clusterbeleid.
12 april 2024

EU-nieuws deze week | 01-12 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.