Vacatures bij EWI

Filter items
Nieuws
1 oktober 2015

2 vacatures bij Afdeling Onderzoek

Onze Afdeling Onderzoek is op zoek naar twee nieuwe collega's: een beleidsmedewerker wetenschapsbeleid rond biotechnologie en een beleidsmedewerker wetenschapsbeleid rond fundamenteel onderzoek en menselijk kapitaal in O&O.

Deze afdeling is verantwoordelijk voor de voorbereiding en evaluatie van het beleid van de Vlaamse overheid om het wetenschappelijk en technologisch onderzoek bij universiteiten, hogescholen en andere kenniscentra uit de non-profit sector te stimuleren.

Als beleidsmedewerker sta je mee in voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het wetenschapsbeleid vanuit wetenschappelijke, innovatieve en economische invalshoek. 

Alle info over deze vacatures op www.werkenvoorvlaanderen.be. Solliciteren kan tot en met 18 oktober 2015.

Excellerend onderzoek

Het regeerakkoord “Vertrouwen, verbinden, vooruitgaan” 2014-2019 is even duidelijk als ambitieus: In 2020 wil Vlaanderen tot de top vijf van Europese regio’s horen met een werkzaamheidsgraad van 76% en een besteding van 3% aan onderzoek en ontwikkeling. We kunnen alleen een sterke economie uitbouwen door middel van een excellente kennisbasis, een ondernemende cultuur en voldoende (menselijk) kapitaal, geïnvesteerd in bedrijven. 

Meer info?

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?