Vacatures bij EWI

Gepubliceerd op 01 oktober 2015

2 vacatures bij Afdeling Onderzoek

Onze Afdeling Onderzoek is op zoek naar twee nieuwe collega's: een beleidsmedewerker wetenschapsbeleid rond biotechnologie en een beleidsmedewerker wetenschapsbeleid rond fundamenteel onderzoek en menselijk kapitaal in O&O.

Deze afdeling is verantwoordelijk voor de voorbereiding en evaluatie van het beleid van de Vlaamse overheid om het wetenschappelijk en technologisch onderzoek bij universiteiten, hogescholen en andere kenniscentra uit de non-profit sector te stimuleren.

Als beleidsmedewerker sta je mee in voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het wetenschapsbeleid vanuit wetenschappelijke, innovatieve en economische invalshoek. 

Alle info over deze vacatures op www.werkenvoorvlaanderen.be. Solliciteren kan tot en met 18 oktober 2015.

Excellerend onderzoek

Het regeerakkoord “Vertrouwen, verbinden, vooruitgaan” 2014-2019 is even duidelijk als ambitieus: In 2020 wil Vlaanderen tot de top vijf van Europese regio’s horen met een werkzaamheidsgraad van 76% en een besteding van 3% aan onderzoek en ontwikkeling. We kunnen alleen een sterke economie uitbouwen door middel van een excellente kennisbasis, een ondernemende cultuur en voldoende (menselijk) kapitaal, geïnvesteerd in bedrijven. 

Meer info?

Dit kan je ook interesseren

18 april 2024

Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Wetenschap en Innovatie (18 april 2024)

O.a. gedachtewisseling over de externe evaluatie van de kmo-portefeuille, vraag om uitleg over ondersteuning bij de overname van busbouwer Van Hool en een eventuele verlenging en uitbreiding van de ontwrichte zones in de Kempen en de toekomst van het Vlaamse clusterbeleid.
12 april 2024

EU-nieuws deze week | 01-12 april 2024

Onder de titel ‘EU-nieuws’ verzamelt het departement EWI voor u relevante items over economie, wetenschap en innovatie uit de EU-nieuwsstroom van de afgelopen week.
05 april 2024

Circular Economy Forum

Het Belgische Circular Economy Forum, onderdeel van het World Circular Economy Forum (WCEF2024), vindt plaats op 17 april in de Square in Brussel. De focus ligt op de opschaling van de circulaire economie en brengt daarom voorbeelden en keynotes uit heel Europa die aantonen dat de circulaire economie geen onbereikbare droom is.

Blijf wekelijks op de hoogte

Wij brengen u wekelijks de laatste weetjes, publicaties en cijfers over economie, wetenschap en innovatie in Vlaanderen in uw mailbox.

Nieuwsgierig naar onze voorbije nieuwsbrieven? Bekijk hier ons archief.