Abonneren op RSS - Jaarverslag

Jaarverslag

Filter items

Jaarverslag Departement Economie, Wetenschap en Innovatie 2016

In het jaarverslag blikt het Het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) terug op 2016, een scharnierjaar. (Opgelet: het document dat u hier kunt downloaden is een beperkte en automatisch gegenereerde weergave van het online jaarverslag. De volledige versie van het jaarverslag met alle afbeeldingen en tabellen kunt u lezen op http://www.ewi-vlaanderen.be/ewi-jaarverslag-2016).

Jaarverslag Departement Economie, Wetenschap en Innovatie 2015

Het jaarverslag geeft de belangrijkste activiteiten en realisaties van het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie in 2015 weer. Het jaar werd gekenmerkt door samenwerken, verbeteren en vooruitgaan.

Jaarverslag Departement Economie, Wetenschap en Innovatie 2014

Het jaarverslag geeft de belangrijkste drijfveren van het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie in 2014 weer. De voorbereiding, opvolging en evaluatie van concrete actieplannen, beleidsonderzoek en regelgeving rond beleidsthema's van economie, wetenschap en innovatie zijn de kerntaken van het departement.

Jaarverslag Departement Economie, Wetenschap en Innovatie 2013

Het is de ambitie van Vlaanderen om tot de meest vooruitstrevende en welvarende regio’s in de wereld te behoren. Hieraan meewerken was ook in 2013 de belangrijkste drijfveer van het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI). De voorbereiding, opvolging en evaluatie van concrete actieplannen, beleidsonderzoek en regelgeving rond beleidsthema's van economie, wetenschap en innovatie zijn dan ook de kerntaken van het departement.

Jaarverslag Departement Economie, Wetenschap en Innovatie 2012

Hoe goed ken jij EWI? En wat weet je over de verschillende initiatieven waarmee we Vlaanderen richting morgen willen sturen? Met die vragen presenteert het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie haar jaarverslag 2012.

Jaarverslag Departement Economie, Wetenschap en Innovatie 2011

Het jaarverslag 2011 van het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) blikt terug op de activiteiten in 2011 en geeft de richting aan voor 2012.

Jaarverslag Departement Economie, Wetenschap en Innovatie 2010

Het jaarverslag 2010 van het Departement EWI biedt een overzicht van de activiteiten in 2010 en geeft de richting aan voor 2011.
X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.