Innovatieve overheidsopdrachten

Heb je advies, begeleiding of cofinanciering nodig voor de ontwikkeling of aankoop van innovatieve oplossingen, kijk dan snel verder wat PIO te bieden heeft. Momenteel loopt er een 2de oproep. Deadline voor indienen nieuwe voorstellen is 1 december 2017 >> Lees meer.

Nieuws

 • Innovatieve overheidsopdrachten: neem deel aan de tweede oproep

  2 oktober 2017

  Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) roept voor een tweede maal de publieke sector in Vlaanderen op om innovatieve projecten op te starten.

 • Innovatieve overheidsopdrachten: maak kennis met de 12 goedgekeurde projecten

  Innovatieve overheidsopdrachten: maak kennis met de 12 goedgekeurde projecten

  24 september 2017

  Onze eerste oproep was bijzonder succesvol en heeft geleid tot de opstart van 12 innovatieve projecten. Maak hier kennis met de goedgekeurde projecten.

 • PIO: aankondiging van opdrachten voor begeleiding, ondersteuning en facilitering van marktconsultaties

  PIO zoekt begeleiding voor marktconsultaties

  8 september 2017

  Het Departement EWI wenst in de loop van 2017, 2018 en 2019 over te gaan tot het plaatsen van meerdere opdrachten voor begeleiding, ondersteuning en facilitering van open marktconsultaties voor projecten in het kader van het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO). Optioneel kunnen de opdrachten ook ondersteuning bij het uitschrijven van opdrachtdocumenten inhouden.

 • Hydrografisch peilen

  Marktconsultatie hydrografisch peilen

  4 september 2017

  In 2013 werd een marktconsultatie georganiseerd voor het project Hydrografisch Peilen binnen het toenmalige programma Innovatief Aanbesteden. Er kon toen geen aanbesteding opgestart worden. Dit zal nu gebeuren binnen het PIO. Vooraleer de precommerciƫle aanbesteding te publiceren willen we de uitgangspunten valideren en informatie verzamelen over nieuwe technologische ontwikkelingen. Hiervoor voeren we een open marktconsultatie uit onder de vorm van een online survey.

 • Vooraankondiging tweede PIO-oproep voor projectvoorstellen

  Vooraankondiging tweede PIO-oproep voor projectvoorstellen

  7 juli 2017

  Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) lanceert op woensdag 27 september 2017 zijn tweede oproep voor projectvoorstellen. Bij de lancering van de tweede oproep organiseren we eveneens een infosessie.

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.