Evenementen

Filter items
 • Evenement
  evenement: 
  18 november 2019
  Building Bridges – Focusdag wetenschapscommunicatie

  Samen met het FWO, de KVAB en Jonge Academie organiseren we een colloquium in het kader van De Vlaamse Wetenschapsagenda, een burgerbevraging waarbij op een maand tijd meer dan 10.000 vragen voor de wetenschap werden ontvangen. Tijdens dit event zullen er, naast een keynote lezing van de Britse prof. Public understanding en bestseller auteur Richard Wiseman (University of Hertfordshire) een aantal break-out sessies worden georganiseerd gerelateerd aan wetenschapscommunicatie: wetenschapsbarometers, fake (scientific) news en de media, citizen science en onderzoek rond wetenschapscommunicatie. 

 • Evenement
  evenement: 
  21 november 2019

  Op 21 november 2019, exact één jaar na het vorige Belgische Open Science event, co-organiseren BELSPO, Departement EWI en DGESVR (het Franstalige wetenschapsbeleid) het evenement Belgian Open Science : EOSC Initiatives”. Nu Open Science overal op de agenda staat, en de European Open Science Cloud vorm aanneemt, willen we je graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en in het bijzonder de verschillende Belgische initiatieven rond de EOSC toelichten.

 • Evenement
  evenement: 
  26 november 2019

  Tijdens de laatste W[eet]enschap van dit jaar legt VITO uit hoe membranen - technologie geïnspireerd “uit de natuur” - ons op weg kunnen helpen naar een duurzamere industrie. En in bijzonder een duurzame chemie. 

X
Blijf op de hoogte van al ons nieuws en onze activiteiten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echte bezoeker bent en om spam tegen te gaan.