EWI-Review 12: Wie durft nog te ondernemen?

Filter items
Nieuws
17 januari 2011

Vandaag verschijnt de 12de editie van het EWI-Review magazine.  Centraal in dit nummer staat de cultuur en mentaliteit waarin het ondernemerschap (en de innovatie) in Vlaanderen gedijt en zou kunnen gedijen.

Vlaanderen blijft rond een ondernemer die zijn/haar zaak op de klippen zag lopen, altijd een zweem van wantrouwen hangen. Banken verlenen nog moeilijk kredieten, dossiers voor subsidieaanvragen moeten aan tal van eisen voldoen. Vraag is of dit wantrouwen terecht is. Is immers ook de ondernemer niet wijzer en een ervaring rijker geworden en heeft hij/zij niet geleerd uit gemaakte fouten?

Download het ganse magazine via www.ewi-vlaanderen.be/review of bestel onmiddellijk jouw gedrukt exemplaar:

Online ideeënbus

Graag willen we de aandacht vestigen op een nieuwe mogelijkheid die EWI-Review de lezer aanbiedt: u kunt nu zelf suggesties of ideeën indienen. Meent u dat het interessant zou zijn mocht EWI-Review een onderwerp behandelen, een persoon interviewen of rond een thema werken? Of beter nog: wilt u zelf aanbieden een tekst te verzorgen? De EWI-Reviewwebsite biedt u de mogelijkheid uw suggesties te opperen.

Wat is EWI-Review?

Het magazine EWI-Review is een uitgave van het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie van de Vlaamse overheid. In ieder nummer plaatsen we een specifiek thema centraal dat leeft binnen het EWI-beleidsdomein en binnen de samenleving. Interne en externe experts leveren hun bijdragen bij dit thema en een aantal vaste rubrieken maken een nieuwe EWI-Review compleet.

EWI-Review verschijnt in het Nederlands en het Engels.

Meer informatie over EWI-Review vindt u op www.ewi-vlaanderen.be/review.

Blijf op de hoogte

Wenst u EWI-Review steeds gratis te ontvangen? Vraag dan uw gratis abonnement aan door uw gegevens te mailen naar info@ewi.vlaanderen.be.

We verwelkomen uw reacties en vragen van harte zodat we deze ook kunnen meenemen in de voortdurende evaluatie en verbetering van ons magazine.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Laatste tweets